Black Devils feat. Ile Kallio ja Janne Louhivuori Hurriganes-erikoiskeikoille

Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori Hurriganes-erikoiskeikoille

 

Kahdella legendaarisella Hurriganes-kitaristilla varustettu Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori esiintyy helmi-maaliskuun taitteessa Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Keikoilla kuullaan Hurriganesin parhaat hitit ja livesuosikit, yllätyksiä unohtamatta. Torstaina 29. helmikuuta Helsingin Tavastia-klubilta starttaava minikiertue jatkaa seuraavana päivänä Tampereen G Livelabiin ja lauantaina 2. maaliskuuta Turun Teatroon. Keikkojen ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 1. joulukuuta klo 9.

 

Keikoilla juhlistetaan paitsi Ile Kallion paluuta yhtyeen riveihin, myös 23. helmikuuta ilmestyvää studioalbumia ”Get Ready” (Emsalö Music), jonka tekijätiimissä ovat vaikuttaneet Ilen lisäksi mm. Richard Stanley, Costello Hautamäki ja Janne Louhivuori. Levyn ensimmäinen single ”Chinatown” ilmestyy vielä ennen joulua.

 

”Mahtavaa lähteä keikoille niin että sekä Ile Kallio että Janne Louhivuori on mukana. Soitamme Ganesin parhaat klassikot ja keskitymme myös harvemmin kuultuihin helmiin Ilen ja Jannen aikakausilta. Yllätykset kuuluu meillä lisäksi perinteisesti asiaan. Bändin tavoite on kunnioittaa alkuperäistä ja luoda kuulijalle kunnon aikamatka menneeseen, mutta uuden albumin myötä katse on Ilen ja Jannen kanssa myös tulevassa. Tervetuloa!”, kertoo Black Devilsiä luotsaava laulaja-rumpali J-P Kakkola.

Liput myynnissä

29.2. Helsinki, Tavastia-klubi Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (Hurriganes Show) – 29.2.2024 – Tavastia (tavastiaklubi.fi)

1.3. Tampere, G Livelab Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori – 1.3.2024 – G Livelab Tampere

2.3. Turku Logomo/Teatro Black Devils feat. Ile Kallio & Janne Louhivuori (HURRIGANES SHOW) – osta viralliset liput | lippu.fi